Foto och Grafisk design

Inspirerande möten – glitter i livet

inspoJag älskar att träffa andra människor, nya som gamla. Jag är väldigt nyfiken, och suger åt mig som en svamp av all ny kunskap och all inspiration som jag får ta del av genom alla dessa möten.

Jag älskar framförallt att träffa människor med driv, som är duktiga på det de gör, och som smittar av sig med sin energi. Jag imponeras verkligen av sådana egenskaper.

Idag har jag haft ett möte med precis en sådan människa, Johanna som driver enklaknep.se.  På bara en timme lärde hon mig jättemycket, och hon gav mig en hel massa inspiration. Ser fram emot att få berätta för er vad som händer i framtiden, och vad det här mötet kommer att leda till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge