Uncategorized

Skam – bästa serien jag sett på länge

 

Någon mer än jag som är helt hooked på denna serie? Hooked känns helt fel att skriva i sammanhanget dock, då man i Norge använder ordet Hooka som slang för att hångla eller strula 😉

Jag har sett serien omnämnas lite här och var det senaste, men förstod inte hur alla kunde prata så varmt om en serie om ett gäng tonåringar i Norge? Det var tills jag igår började se den själv alltså. Jag plöjde hela säsong 1 igår kväll, och kom knappt i säng! Så beroendeframkallande. 

Skam är välgjord, välfilmad och gripande! Den lyckas verkligen fånga tonårsbekymmer på alla sätt och vis! Jag är så glad att jag inte är ung längre, så glad. Jag saknar inte alls den tiden! Flera gånger igår fällde jag en tår eller två. Nu är jag visserligen rätt blödig nuförtiden, men ändå! Gripande var det.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge