Foto och Grafisk design

Ett rådjur i trädgården igen!

Kallt idag! Men vi har varit ute en sväng och lekt ändå, vi trotsade kylan. Minus åtta grader såg jag nu, riktigt så kallt trodde jag inte att det var. Det kändes inte så.

Jag har också börjat städa bort julen. Jag brukar göra det runt trettondedagen, vad än traditionen säger 🙂 Granen har börjat sloka och barra något förfärligt, samt att kulor har börjat trilla av sina grenar. Då är det definitivt dags att ta ut den ur huset. Lika mysigt som det är att ta fram julen, lika skönt är det att städa bort den. Samma känsla varje år. 

Såg ett rådjur i grannens trädgård imorse också. Jag var på väg för att slänga ut granbarr i komposten när jag hörde att det rasslade till. Smög tillbaka för att hämta kameran, men när jag var tillbaka hade rådjuret redan sakta tagit sig en bit in i skogen. Helt blickstilla stod det när jag kom tillbaka. När vi var ute en stund senare hittade Isac spännande spår på framsidan, och frågade vilket djur jag trodde varit i trädgården. Jag gissade på hare eller rådjur. Jag kollade upp det såklart, och det var visst ett rådjur! 

 

Ser du rådjuret? 🙂

 De spännande spåren.

Den här lille… Idag har han gett mig gråa hår på så många sätt!

Alltid världens bästa modell!


Tokstolle! Världens underbaraste sådan såklart, trots alla gråa hår.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge