Barnkläder

Shopping och middag på klubben

Espresso på maten, samt Kavatskor till Ollie. 
Alltså, vilken fullspäckad lördag detta kom att bli. Tror att jag kommer vara redo för sängen när som helst. 
Dagen började med att jag mötte upp Lorelai för att gå på barnmarknad. Ingen av oss hittade jättemycket denna gång, så det blev en snabb shoppingtur, men en desto längre fika efteråt. Jag hittade lite kläder till Oliver, en liten ryggsäck som ska fungera som skötväska, ett par fina skor från Kavat, samt en t-shirt till Isac. 
Vad som hände efter barnmarknaden vet ni ju. Efter bloggbrunchen blev det en sväng på Ica. Jag hann därefter vara hemma i en kvart ungefär innan mina killar kom hem. Vi slappade lite tillsammans, innan det var dags att åka iväg igen. Denna gång för att möta upp farmor, farfar, Ella och Robin på Italienska klubben. Väl där bjöds vi på god middag. Till efterrätt blev det kaffe på italienskt vis, samt att vi delade på en tiramisu. Ingen orkade en hel, men vi var ändå sugna på att smaka. Den var himmelskt god, och jag överdriver inte här. Mums, jag hamnar i efterrättshimmeln när jag sätter tänderna i en välgjord tiramisu. 
Tack till alla jag träffat idag för en bra dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *