Bloggevent

Fruktsallad, föreläsningar och mingel – Bloggbrunch!

Idag var jag som sagt iväg på Bloggbrunch i samband med Baby&Barn-mässan som går av stapeln nästa vecka. Kommunikationsbyrån Valentin&Byhr stod för lokal och arrangemang. Strax efter elva blev jag upphämtad av Jessica. Våra munnar gick som vanligt i ett på vägen in till stan.

Kocken Krister Dahl var den som hade komponerat den färgglada brunchmenyn. Jag fastnade särskilt för fruktsalladen, den var väldigt smarrig kan jag meddela.

Kocken i egen hög person!

Inte nog med att vi bjöds på fräsch brunch, vi fick även massvis med tips och råd kring bloggande, inredning och mathållning bland annat. Frida, som driver bloggen trendenser, gav smarta bloggtips, och berättade även om de senaste trenderna inom inredning. En av dessa tänker jag ta fasta på när det gäller barnens rum, mer om det i ett eget inlägg. Även Boråstapeters chefsdesigner Hanna bjöd på inredningstips, främst för barnrum.

Färgglada kläder gillar jag!
Utöver att det bjöds på föreläsningar ställde ett antal företag ut sina produkter. Bland annat var min favorit Polarn o.Pyret där. 

Goa bloggare med de obligatoriska kamerorna. Till vänster Jessica och Axdal. Till höger trendenser-Frida. 
Några av företagarna presenterade sina produkter, bland dessa fanns exempelvis Ergobaby och Babyproffsen. Det var roligt att höra om Babyproffsens framtidsplaner.

Jag fastnade för dessa strumpor från P.oP. Känns som något för Isac. 

Slutligen fick vi varsin välfylld goodiebag. Den var riktigt bra i mitt tycke! Men den förtjänar ett eget inlägg. Det var även roligt att återigen få träffa massa trevliga bloggare, hoppas att vi ses igen snart!

One comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *