Barnkläder Isac Oliver Uncategorized

Shopping och långhelg!

Nu har jag äntligen gått på långhelg, så skönt! Efter att ha jobbat sex dagar på raken är det välförtjänt. Direkt efter jobbet tog jag mig till Sävedalen, där Jessica hämtade upp mig. Vi skulle nämligen tillsammans gå på Nova Stars utförsäljning.

Det sägs att när Nova Star började köra med sina utförsäljningar, så var det mycket billigare, men jag gjorde ett par fynd ändå idag. Det blev Oliver som drog vinstlotten idag, dels för att han snart fyller år och ska få den ljuvliga blåröda farfarströjan samt byxorna i present, men också för att Isac är så kräsen med kläder. Skjortan är dock till honom, och den blir han garanterad glad över. Den är verkligen superfräck! Utöver det som syns på bilden köpte jag lite presenter till en av barnens sysslingar, men de plaggen visar jag såklart inte upp 😀

  

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *