Uncategorized

En onsdag i maj

Jag har fått min kameraväska, och den är grym. Kaffebrus levererar som vanligt – bra pris och supersnabb leverans!

Idag när jag lämnade barnen berättade en av fröknarna att Oliver var det barn som åt mest lunch av alla igår. Tala om att jag fylldes av en varm känsla inombords. Tänk att killen som innan operationen inte åt något annat än fruktpur’e och gröt, nu börjat äta som en häst på fsk! Och visst märker vi av det hemma med, hans stora intresse för mat. Jag är så glad att jag lyssnade på min magkänsla och såg till så vi fick remiss till ÖNH. Han snarkar inte heller längre, är mindre snorig och mycket piggare.

En annan sak som fyllde mig med värme idag – Ollie ville hålla handen med sin storebror.

Handen!

De är för söta när de inte kivas om leksaker och annat! ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *