Uncategorized

Shine bright like a diamond

Jag hittade idag en väldigt nice webbshop med fina prints! Eftersom vår skrivare är nerpackad kan jag inte printa egna, och jag behöver ett till min nya fina ram! Och då jag visst råkade klicka hem några till får jag även gå på ramjakt ?. När vi köpt vår nya bostad ska jag shoppa mer, finns prints i guld som är galet snygga!

Idag blev det dock andra snygga prints, visar sen när de är på plats!

print_d

Här hittar du dessa och många fler superläckra prints!

För övrigt är det en del som hänt och händer.

I tisdags mötte jag upp vänner efter jobbet för sushi, vi gick även vidare och tog en drink. Pratade om allt möjligt, skrattade så tårarna sprutade 😀 Jag upptäckte även att vi har måsungar på taket vid oss, för på vår innergård blir man jagad av måsar just nu. Inte roligt, jag är mer eller mindre livrädd för måsar som har  ungar. De är dessutom helt galna även när vi är på balkongen, så jag gissar att ungarna är på taket precis ovanför oss.

Det ska även bli ny visning på vår bostad, då två nya vill titta på den. Spännande!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *