Isac Mitt hem Oliver Uncategorized

Don´t try this at home, folks!

Att försöka styra upp och snygga till ett hem med två huliganer hemma, ja det kan nog ge vem som helst magsår! Den ene går all in och drar fram och stökar ner så mycket som möjligt, den andre gör allt för att reta upp sin bror så mycket som möjligt. Resultatet? En tossig morsa!

Jag rekommenderar ingen att sälja en bostad  med två småbarn i familjen 😉 Inte heller när de två bestämmande parterna i en familj inte alltid är på samma plan. Jag smider gärna medan järnet är varmt, väntar ogärna, och ser helst att saker och ting slutförs så snabbt som möjligt. Min bättre hälft har gärna is i magen, tänker strategiskt och har sällan någon brådska. Alla dessa filosofier är superbra, och vi kompletterar verkligen varandra väl, men ibland blir det lite tokigt, och min dominanta sida träder ofta fram dessutom 😀

Nä men skämt åsido, ska jag vara helt ärlig stressar detta mig till tusen just nu, och om vi inte säljer förrän i augusti så ska jag ta en paus från denna försäljningsprocess med gott samvete under min semester!

 Huligan numero uno!

2 Comments

  1. Du kan fa lana Alex och Isabella 😉 Alltsa de är sa pedantiska bada tva att de blir rent av arga om det inte skulle vara fint och städat här hemma, haha. Alex rum är sa städat och fint varje dag att man knappt kan tro att nan bor där 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *