Bröllopet

Seniorsviten

Jag är ju lite wild’n crazy, så jag börjar i bakvänd ordning! Mikael hade fått med sig lilla kameran i väskan vilket jag uppskattar mycket.

Bröllopsnatten till ära hade vi bokat ett så kallat Skyroom på Gothia Towers. Jag har alltid velat bo på det hotellet så det kändes som ett ypperligt tillfälle att göra det under denna natt. När vi kom dit runt ett på natten berättar receptionisten att de har fullbelagt och att de därför tog sig friheten att uppgradera oss till en seniorsvit. Utan extra kostnad givetvis. Dessutom hade de ställt in två flaskor champagne till oss. Inga problem för oss givetvis! Sviten ligger på våning 18, mäktigt! När vi öppnade dörren så var det som att kliva in i en lyxig lägenhet. Jag läser nu i efterhand att dessa sviter är 70 kvm stora, inte undra på att man fick den känslan. Dessa sviter är de finaste rummen man kan boka på Gothia dessutom.
I sviten finns det ett badrum med jacuzzi, två tv-apparater, ett bord med plats för sex personer, en soffgrupp, en liten köksavdelning och en toalett. Helt otroligt fräscht och smakfullt. Utsikten var givetvis fenomenal, inget för de höjdrädda kan man säga! Frukostbuffén var också ett kapitel för sig, och intogs på våning 23. Där fanns allt du kan tänka dig i frukostväg.

Här står en vacker orkidé och blickar ut över stan.

Här ser man hallen och en del av inredningen.

Det lyxiga badrummet.
Korsvägen sett från ovan.

Jacuzzin som vi givetvis provade.

Lyxigt med tvålar och krämer från Face Stockholm på ett hotellrum!

Nygift och lite lätt sliten Liselotte dagen efter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *