Bröllopet

Nu är jag fru!

Wow. Gårdagen var perfekt på alla sätt och vis. Helt fantastisk. Just nu känner jag mig alldeles jättesliten och har dessutom massor med saker att packa upp och fixa iordning med. Min make är iväg och fixar med lokalen och Isac sover efter en halvtimmes skrik. Jag tror att han har saknat mig i helgen när jag knappt hunnit träffa honom, min älskade lille gubbe.

Jag vill bara skriva några rader om hur glad jag är över gårdagen, hur underbar min make är och hur gott och roligt det var att så många ville dela vår dag med oss. Jag lovar, mer berättelser kommer. Många! Om alltifrån förberedelser till vistelsen på Gothia Towers, där vi tillbringade bröllopsnatten.
Här är förresten ett litet smakprov från sessionen med fotografen. Så fina!

One comment

  1. Stort GRATTIS till er!!!! = ) Det är en sån sjukt häftig känsla att vara sin drömprins fru! ;-D
    Hoppas att ni hade en underbar dag! Jag ser framemot att läsa om erat bröllop och allt runtomkring! = )

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge