Uncategorized

Semester?

Var det någon som sa något om semester? Nej, jag tror det har blivit något fel här. Isac har varit sitt allra mest busiga och bråkiga jag idag. Eller vad sägs om att rita på bordet istället för i blocket, hälla ut all sin mat på köksbordet, gömma sig bakom gardinerna, kasta leksaker omkring sig, klättra upp i skrivbordsstolen och ställa sig upp… Ska jag fortsätta? Utöver detta har han börjat säga nej till allt, och jag menar allt! Han tycker det är väldigt roligt att säga nej.

Jag och Isac tog oss i alla fall en promenad för att hämta ut ett paket till mig förut. En för jäkla snygg långklänning. På vägen hem köpte jag ett litet sandlådekit  till Isac som vi sedan premiäranvände.

Nu ska jag försöka fylla på min tålamodsbank som under dagen blivit rejält tömd. En kopp te och lite slösurf ska nog göra susen.

5 Comments

  1. dom dagarna är inte roliga! denna tvåårstrotsen och deras sätt att upptäcka världen, sin vilja och allt det där på kan ju driva en till vansinne! och visst går det över, men det är verkligen jobbigt när man är mitt uppe i det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge