Uncategorized

Bra start på dagen…

Min iPhone ligger alltid i sitt fodral på sängbordet när jag sover. I ett obevakat ögonblick imorse fick Isac tag i den och slängde den i backen. Ett ord: Helvete! Självklart blev det en spricka i den. Men jag hade nog lite tur i oturen för den gick sönder på bakstycket och inte på skärmen.

Jag är så jäkla barnslig så jag har gråtit, skrikit och svurit i en halvtimme. Ingen bra förebild men jag var så ledsen. Tur att jag har en klippa till man som tejpat den, lånat ut sitt skal till mig och beställt ett jättefint rosa skal till mig så att jag ska bli glad igen. Han är bra han.

2 Comments

  1. Gomorron! ja det är nog som du säger, sjukdomar och all sömnbrist har väl tagit ut sin rätt och gjort mig helt slut. Men nu försöker jag komma på banan igen!

    Ajdå! förstår att du blev lessen och arg! Tänk att dom alltid kommer åt dessa mobiler!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge