Uncategorized

Semester – men vilken dag är det?

Semestern fortskrider. Dagarna går fort och alla dagar flyter liksom samman. Till slut vaknar man och undrar vilken dag det är? Men det är skönt, och tillvaron är trivsam.

Livet i Floda är gott, och gör gott. Vi spenderar våra dagar med att ta det lugnt. Klockan 09:00 ringer klockan och det är dags att ge hunden mat. Äter sedan en stilla frukost och dricker kaffe. Timmarna därefter ligger jag och läser eller så tittar vi på nån film. Hunden kräver mycket uppmärksamhet så det blir såklart en del kel och gos med henne. Framåt ett är det dags att göra dagens utflykt. Ibland tar vi bilen någonstans, igår tog vi våra cyklar och och cyklade runt. Runt fem är det dags för hundpromenad i skogen. På kvällen lagar vi mat, kanske tar vi oss ett glas vin. Kort sagt; en skön semester.

Vi budade på lägenheten men valde att lägga oss när budet blev för högt. Lite synd, för den hade sin charm lägenheten. Men det kommer fler lägenheter, framför allt till hösten trodde mäklaren. Men vi har bestämt oss för att det nog är i partille vi vill bo.

Jag har fått en anatomisk sovkudde av Mikael. Har ofta nackont och detta genererar i sin tur i spänningsvärk i huvudet. Var först lite skeptisk till kudden för den såg obekväm ut. Men den är mycket skönare för min nacke och jag vaknar, än så länge, utan värk.

Igår var det fest hos Emma i Kållered. På grund av hunden kunde vi inte vara borta så länge så vi tog bilen. Det var skönt, speciellt med tanke på det eviga regnandet. Åt tårta och sjöng lite singstar innan vi rullade hemåt. Satt på altanen och mös med hunden liggandes i våra knän när vi kom hem. Infravärmen värmde våra kroppar.

Nu ska jag tillbaka till mitt vin, och ska även få i mig lite mat. Imorgon blir det eventuellt Vattenpalatset.

Puss!

3 Comments

  1. Låter om en helt underbar semester. Bara en vecka kvar för min del. Ser framemot den där slappa känslan som du har just nu. Härligt att inte behöva bry sig om klockan eller dagarna. Förhoppningsvis kommer solen också! KRAM

  2. Jessica: Det är det! Precis så avkopplande som jag behöver… Hur länge har du semester?

    Lina: Oh ja. Jag har semester två veckor till, och sen har jag ju en vecka i augusti också….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *