Uncategorized

Sammanfattning av 2012

År 2012 blev även det ett händelserikt år. Det var dags för mig att börja jobba och Isac skolades därmed in på förskolan. Inskolningen gick över förväntan för Isac, värre var det för mamman som led av grav separationsångest. Med förskolebiten kom dessvärre även ett antal sjukdagar för Isac. Det blev mycket Vård av barn under de första månaderna av året.

Största delen av sjukdagarna tog Mikael eftersom jag fick en ny tjänst i början av februari. Både roligt och utmanande för mig. Medan jag utvecklades i min nya tjänst utvecklades Isac en hel del han också. Under sommaren tog talet fart. Även motoriken finslipades en hel del. Han har också lärt sig räkna till tio. Isac är dessutom en riktig liten sångfågel som älskar att sjunga och att höra andra sjunga.

Sommaren gick som vanligt väldigt snabbt. Vi tillbringade två härliga veckor i Lignano. Vi valde att bila ner och det blev ett äventyr för oss alla. Väl där nere firade jag och maken vår första bröllopsdag. Sommaren bjöd så klart även på mycket annat roligt. Isac fyllde 2 år, och det firade vi med två kalas.

Glad kille öppnar presenter på födelsedagen.
Isac och morfar spelar fotboll.

Jag körde första sträckan på vår bilresa till Italien.

Frukoststopp i Danmark. Det hade blivit varmt och alla var glada över att vara på väg.

Härligt att vara i Italien.

Vi firar Isacs farmors födelsedag. I glaset ett gott Amarone-vin.

Isac började älska att åka vagn igen under sommaren.

Under hösten besökte jag mina obligatoriska barnmarknader för att jaga lite fynd. Jag missade dock den i Floda på grund av jobb. I september månad fick vi även ett lyckligt plus på stickan. Hösten blev sedan inte så värst rolig för mig då jag mådde hemskt illa.Det satt i hela dagarna. Jag härdade ut och provade att äta Postafen. Magen började växa och i takt med att illamåendet började klinga av sent på hösten kändes livet lite drägligare. Vi hann även med ett besök i Ullared.

Även vintern kom, och den bjöd på en mestadels snöig december månad. Jag provade att göra egen kola. Vi var även hemma hos Isacs farmor och farfar och bakade lussekatter. Julen 2012 var mycket mysig, och Isac har nu ännu mer leksaker hemma.

Gravid!2012 års:
Bästa köp: Svårt val. Den lilla kameraväskan eller min kamerablixt.
Bästa dag: Bröllopsdagen, som firades i Lignano.
Prestation: Jag jobbade hårt för att nå alla mina mål i den nya tjänsten. Jag nådde alla.
Underbaraste varelse: Isac. Han ger så otroligt mycket av sig själv. Både humör, envishet och massor med glädje.
Bakslag: Höstens illamående. Jag ville ingenting.
Saknad: Som alltid, ni vet vem. Min bror.
Tuffaste upplevelse: Bilresan till Italien. Verkligen en rolig upplevelse.
Tack: Här får det bli en repris från förra året. Utan tvekan – Isacs mor- och farföräldrar.Tack för all hjälp vi fått.
Kärlek: Min familj. Tack för att ni finns.

2013. Jag ser fram emot att möta våren med en växande mage. Jag ser självklart även mycket fram emot början av sommaren av naturliga skäl. GOTT NYTT ÅR!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge