Uncategorized

Hej 2013!

Jag har inlett det nya året med att jobba idag. Som alltid när ett nytt år kommer blir jag väldigt inspirerad och sugen på att förnya och organisera. Jag vill omgående ta bort julsakerna och städa hemma. Till helgen är det dags att ta ner allt julrelaterat. Julgranen har börjat sjunga på sista refrängen, så den kanske ryker tidigare. Jag vaknade inatt av att jag hörde en duns, då hade flera julkulor fallit ner. Jag skyndade mig därför att ta ner de ömtåliga kulorna imorse.

Nyårsaftonen tillbringades hemma hos en barndomsvän till Mikael och hans sambo. Med på middagen var även en hel del andra vänner. Från början var det tänkt att Isac skulle åka med, men så erbjöd sig hans farmor och farfar att vara med honom och det tackade vi tacksamt ja till. Inte för att han inte hade fått vara med utan för att han utan tvekan hade roligare med dem, samt att det var lite skönt för mamman och pappan just denna kväll. Annars hade vi fått åka hem direkt efter middagen. Vi tog bilen dit och åkte hem runt halv elva.

3 Comments

  1. Gott nytt år Liselotte! Goa pengar att jobba en dag som denna 🙂
    Ja, snart ryker mina julsaker hemma med… stjärnorna i fönstret får vara kvar några dagar till, men gran och tomtar ryker.
    Hoppas du mår fint! Kram Anna

  2. Här får julen vara kvar några dagar till =) Har lite svårt att plocka bort den, men kanske mest för att det är ett stort jobb just nu *haha* Börjar bli en tröttis =P
    Jag jobba nyårsaftons natten o tjänade lite extra kosing tills jag går hem =P Kan vara välbehövligt.
    Hoppas du mår bra annars. Kramen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge