Uncategorized

Sammanfattning av 2011

År 2011. Ett år med många förändringar och roliga händelser. Men också ett år med mycket problemlösning av olika slag och ett och annat bakslag. Ett händelserikt år kan man sammanfatta det med.

Året började med en lång period av fortsatt mammaledighet. Isac utvecklades och blev allt mer en egen personlighet. Vi träffade andra mammor och bebisar och mötte en efterlängtad vår. Mikael skrev på sitt examensarbete och längtade efter att få börja jobba. Vi planerade vårt bröllop och klurade på hur vi skulle göra det till en fantastisk dag med ett roligt party på kvällen.

 Nyfriserad Liselotte i januari 2011.
Isac och pappa.

Det börjar närma sig. 

När sommaren kom var det dags för mig att arbeta en sväng och för Mikael att vara hemma med Isac. Den 9:e juli sa vi då äntligen ja till varandra –  en av de bästa dagarna i mitt liv! Romantiken bara flödade. Lika nervöst som det var innan, lika underbart var det att få spendera de första timmarna som man och hustru med all vår släkt och våra vänner. Sviten på Gothia gick inte heller av för hackor! Jag kunde också tack vare min pappa köpa en ny kamera som jag har använt flitigt. I augusti blev Isac 1 år och detta firades med kalas.

 Sminkad av Angelica och på väg mot middagen på min möhoppa.
 Lyxsvit på Gothia.
 Vackra paret.
Snacka om lycklig brud!

 Picknick hos farmor och farfar.
 Tårta för ettåringen.

Under hösten började Isac gå. Jag var mammaledig igen och Mikael började jobba som Biomedicinsk Analytiker på ett laboratorium. Vi lärde känna nya mysiga människor och tillbringade mycket tid med våra nära och kära. Vi köpte en ny bil då vår gamla började sjunga på sista refrängen. Julen 2011 var väldigt mysig, det är härligt att ha en egen liten familj att spendera den med tillsammans med de utökade familjerna.

Stor kille.

2011 års:
Bästa köp: Min nya systemkamera – en kamera i toppklass som jag drömt om länge. Bilen kommer på en hedrande andraplats.
Bästa dag: Vår bröllopsdag. Utan tvekan.
Prestation:  Att jag växt in i rollen som mamma. Det är ett hårt men underbart jobb.
Underbaraste varelse: Min Isac. Han förgyller alla mina dagar.
Bakslag: Att jag inte kunde tacka ja till jobbet jag fick.
Saknad: Som alltid, ni vet vem. Min bror.
Tuffaste upplevelse: Att gå nerför altargången bredvid min älskade.
Tack: Går till Isacs mor- och farföräldrar. Utan er hade vi haft det jobbigt.
Kärlek: Går till min man och till alla generösa människor i min närhet.
2012. Jag ser fram emot den utmaning som innebär att vi ska få ihop vardagspusslet så det blir så bra som möjligt för oss alla. Jag ser också fram emot vår bröllopsresa till Italien. GOTT NYTT ÅR alla mina fina bloggläsare!

One comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *