Isac

Playdate

Idag tog det inte många minuter för Isac att somna. Han har busat och lekt sig trött idag. Om jag lägger mig ner och blundar somnar jag också. Jag är sjukt sömnig nuförtiden. Trött småbarnsmorsa.

Vi mötte upp Louise&Alvin efter lunch på stora lekplatsen. Efter lek och en snabb promenad begav vi oss hem till mig för en fika. Jag hade slängt ihop en kladdkaka som satt fint tillsammans med en kopp kaffe. Isac och Alvin är helt underbara ihop. De kramas och pussas! Jag hann inte få det på bild men hjärtat blir alldeles varmt när man ser dem mysa. Givetvis ville de också leka med samma leksak precis hela tiden. Men det är man ju van vid, så är det jämt när barn leker ihop verkar det som. Jag och Louise bestämde oss för att träna ihop en gång i veckan när det nya schemat släpps på gymmet. Jag vill träna en gång i veckan men jag behöver någon med mig så att jag inte får för mig att avboka bara för att jag råkar känna mig lite lat eller trött.

Nu ska jag ägna resten av kvällen åt att ta det väldigt passivt. Måste ju vara pigg och glad imorgon då det ska lagas god mat och firas in ett nytt år.

Isac är ute på upptäcksfärd.
Mysigaste killarna.
Soffhäng.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge