Funderingar

Saknar dig bror

Sitter och lägger in låtar till vår bröllopsfest i en särskild spellista på Spotify. Är inne och tittar i några vänners låtlistar för lite inspiration. Får syn på artisten E-type och tänker att det blir ju jättebra med några låtar av honom. Han gör ju partymusik om något. I samma ögonblick som jag sätter på en av låtarna börjar tårarna rinna nedför kinderna. Minnena sköljer över mig. För ett antal år sen brände Andreas ut en skiva med E-type som han hade i bilen när han körde. Just nu känns det väldigt tungt. Jag känner en enorm saknad efter min bror. Ett tomrum som aldrig kommer att fyllas.

Till minne av min älskade bror Andreas. Jag saknar dig så att det gör ont.

6 Comments

 1. Tomrummet ska ju inte fyllas heller, det är ju Andreas plats i ditt hjärta, alltid. Jag är säker pa att han tänker och saknar dig med, bara nan annanstans än just här. Och han finns ju hos dig alltid, i just det tomrummet. Fina Andreas <3

 2. Han kommer alltid finnas hos dig. Även om du inte kan se honom så finns han i ditt hjärta och han vakar över dig som din skyddsängel. *styrkekram till dig*

 3. O fy tusan…
  Är ju ny här,så jag vet ju inte riktigt vad som hänt…
  Men vilket fruktansvärt tomrum det måste vara…Stor kram

 4. Hej Liselotte!

  Jag vet inte om du kommer ihåg mig men jag umgicks mycket med Andreas när vi var mindre (mellan/högstadiet).

  Enda sedan Andreas dog så har jag tänkt på honom, ofta! Undrat hur ni har det efter allt, men känns konstigt att ringa, men så hittade jag din blogg.
  Hur mår ni? Ser att du har skapat en egen liten familj, grattis! 🙂

  För två veckor sedan var jag och min flickvän i London, då kom jag och tänka på när ni hade varit där, och Andreas köpte hem en sån där engelsk brevlåda (stor hög röd i plåt) till mig som man la mynt i… Har fortfarande kvar den! 🙂
  Tänker fortfarande på alla timmar vi spenderade framför datorn, spelade bilspel, pratade om tjejer och allt annat man var nyfiken på i den åldern, medans Roland spelade Hank Williams på gitarren i vardagsrummet.

  Jag och Andreas gick ju sedan på Bräcke ihop, dock i olika årskurser då jag gick annat program emellan.

  Saknar honom och ville bara se hur ni har det.

  Kram

  Elias Mossenmark

 5. Hej Elias! Jodå, jag kommer ihåg dig! Hoppas att du ser den här kommentaren. Tack, jag blev jätteglad av att läsa din kommentar, många roliga minnen kom fram.

  Tack igen för att du lämnade en kommentar, det värmde! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *