Foto och Grafisk design Isac

En onsdag inne i Götet

Idag har jag och Isac varit på äventyr med Kerstin och Alexander. Vi har varit på Åhléns, i Trädgårdsföreningen och Rosencaféet (tror jag det heter). Tanken var egentligen att vi skulle ha picknick där inne men vädret var ju mindre angenämt så när det började regna lite väl mycket fick vi inse oss besegrade. Fast vi satt ute under ett stort parasoll så det var ju nästan som en picknick. Eller inte. Vi fick sällskap av många mindre trevliga fåglar som var aspiranter på att äta upp vår mat. Tror att det är många som matar fåglar där för de var mer eller mindre tama som husdjur.

Ska jag berätta en lite lustig sak? Jag är numera så sällan inne i Göteborg att jag känner mig som en turist när jag åker dit. Jag ser staden med helt andra ögon. Med sådana ögon som man ser en helt ny stad på. Knasigt.
Idag är det förresten nio månader sen Isac kom till oss. Nio månader! Det har gått fort kan jag konstatera. För nio månader sen vid den här tiden hade satt vi nog och åt på Max och hade ingen aning om att vattnet skulle gå en liten stund senare i bilen.
Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och bläddra i ett tjockt och lyxigt bröllopsmagasin jag köpte förut. Isac är och rycker i allt han inte får i princip, men det löser Mikael!

Glad Isac i svartvitt.

Lika glad fortfarande.

Lila blomma.

Alexander roar sig.

Här ser man oss alla.

Mer är gott tycker Alexander.

4 Comments

  1. Jag förstår verkligen inte varför, ALLA vill ju ha den!! Jag är glad över att jag fick den, mamma köpte den till mig när jag fick Moa för typ 40 spänn på ica. Finns ingen bättre bok!

  2. Tack själv!
    Ja Victor är pigg o glad som vanligt,så inga sviter av sprutorna!Tackar vi för.

    Så ni bor i Lerum?Vi bor i Kungsbacka.Nästan grannar ju…
    ha ha ha
    Hoppas ni får en härlig dag!KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge