Isac

Säger hej här inuti min bubbla

Idag var vi iväg på en så kallad hörselscreening. Isacs hörsel var finfin. Skönt. Innan, när jag var gravid, var det en ständig oro för att den lille skulle må bra i magen. Nu är det en ständig oro för att han ska äta ordentligt, sova som han ska, vara som han ska. Livet som förälder – en ständig oro? Men tro nu inte att jag bara går och oroar mig! Jag njuter också. Bara att ha honom i famnen och titta på honom när han sover förnöjt är underbart. Det kan man göra länge.

Imorgon kommer troligtvis vår nyinköpta barnvagn. Vi hade ju fått en begagnad, men den valde att braka ihop när vi precis hunnit utanför dörren igår. Så den premiärpromenaden får vi vänta på lite. Men det var kanonsnabb leverans på hemsidan vi beställde på. En riktigt cool vagn blev det. Nu ska jag gå och pussa på mina älsklingar, Mikael och Isac. Visst märks det att man är nybliven mamma?! Det är bara Isac och allt omkring som kretsar i huvudet just nu!

5 Comments

  1. Ohhhh =) Så fin han är =) Vad skönt att veta att jag inte är den enda… jag går också o oroar mig för om han får i sig tillräckligt med mat, om han mår bra osv, men som du skrev så njuter jag också otroligt av det!! Kan komma på mig själv med att bara sitta o titta på han hur länge som helst för att han är så fin 😀 Kram till er =))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge