Uncategorized

Så var påsken slut för i år…

Fina vitsippor.

Någon har gnagt på trädet…
Igår spenderade vi större delen av dagen i Floda. Det blev dels en tur genom skogen, förbi bäcken och bort mot Nääs och alla roliga gungor, och dels middag med farmor, farfar, fastrar och tillhörande pojkvänner. Mycket trevligt! Lambrusco på altanen i strålande solsken är inte helt fel kan jag meddela! Inte grillat heller för den delen. 
Idag har vi inte gjort så mycket. Både jag och min man har varit helt slut på grund av höga halter björkpollen, så illa att vi var tvungna att ta varsin tupplur mitt på dagen. Men jag har i alla fall gjort lite mat till Oliver, rensat bland mina kläder, tagit en promenad samt tittat på min nya favoritserie på Netflix, Derek. Idag hann jag se två avsnitt på raken när Oliver sov och Isac lekte med sin far. Jag storgrät i slutet på det sista av dessa två avsnitt. Jag har blivit något så fruktansvärt blödig sen jag fick Oliver!
Idag är det också Siris ettårsdag, hipp hipp hurra! Stora tjejen nu, och Oliver är som sagt henne hack i häl, exakt en månad yngre. 

One comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *