Uncategorized

Lite allmänt om allt och inget

Då var jag inne på min andra arbetsvecka, och allt flyter på fint. Om jag tyckte att veckorna gick fort när jag var föräldraledig, så var det ändå inget jämfört med nu. Hinner knappt komma hem från jobbet innan det är dags att åka dit igen känns det som. Eftersom jag jobbar i helgen är jag ledig imorgon. Det är det sköna med att jobba helg, jag gillar att vara ledig mitt i veckan.

Igår fick jag en hemsk huvudvärk på eftermiddagen, så när jag kom hem orkade jag inget annat än att ligga ner, för att senare avancera till att i alla fall kunna sitta upp. Pollenallergin har som sagt dessutom slagit till, imorse när jag klev utanför dörren kände jag direkt hur det sved till i ögonen.

Idag låg det också ett mycket trevligt brev på köksbordet när jag kom hem, en inbjudan till dop kombinerat med vigsel. Ser fram emot denna händelse. Har redan börjat fundera över doppresent och klänningsinköp – angenäma funderingar.

One comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge