Foto och Grafisk design Isac Oliver

Så var det fredagskväll igen

Idag blev det ett spontant besök på lekplatsen efter ett samtal från Lorelai. Isac blev bjuden på festis och bulle, som den Festis-galning han är kom detta väl till pass. Med facit i hand skulle man tagit med sig en termos med kaffe till oss mammor, det var rätt kyligt på lekplatsen. Nu kommer snart kylan sägs det. Jag slet med mig kameran till lekplatsen och knäppte av ett helt gäng med fina foton.

Fina barn!

Mina pojkar.

Vi har även varit en sväng på biblioteket idag. Isac ville gärna gå dit efter att jag pekat ut biblioteket under en promenad. Stackaren var dock jättetrött, så han somnade innan vi hann dit, och gick inte ens att väcka. Men han blev jätteglad när vi kom  hem och han såg att jag lånat en bok om Pippi. Själv lånade jag ett par böcker under kategorin barnpsykologi, samt en bok om macrofotografering. Nu ska jag förkovra mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *