Uncategorized

Mat och bilnyckel

En liten sneak-a-peak… Snygga detaljer. 

Igår var vi och besökte barnens mormor och morfar. Vi var även i mormors butik en sväng. Medan alla av manligt kön åkte hemåt för att fixa med mat och äta lördagsgodis, stannade jag och mamma/mormor kvar för att jobba lite. Innan de gick slängde pappa åt mig sin bilnyckel, nöjd dotter! Blev en del uppackat. Jag tog även ett gäng foton. Det är alltså till min mammas affär som jag fixat loggan, och jag ska även greja lite med marknadsföring och digital grafik är tanken. Kul tycker jag!

När vi var klara med jobbet körde jag oss hem till en middag i ugnen, samt ett glas rött innan maten. Gott! Även min faster och farbror var där. Mysig lördag! Isac grät när vi skulle åka hem, han ville absolut inte åka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *