Uncategorized

Så himla nöjd – strul med WordPress och lekplatshäng

Först och främst – jag är så glad just nu! Efter mycket om och men, konsultation av min svåger som är grym på programmering, och en del googlande, löste jag problemet med mina publicerade inlägg! Till och med min älskade man försökte hjälpa mig när han kom hem från jobbet. Felet låg i att jag hade en del tillägg som inte längre var kompatibla med den nya versionen av WordPress. När jag väl uppdaterade dessa, och bytte till ett annat så kallat “Wordpress-child-tema”, var saken ordnat. Sedan kunde jag byta tillbaka till mitt gamla tema igen. Helt underbart!

Idag har jag varit ledig. Isac var i skolan på förmiddagen. Under tiden var jag och Oliver hemma och tog det lugnt. Tvättade och städade lite, tittade på tv, fixade lunch. Efter att vi hade hämtat Isac åkte vi direkt till Lerum för att möta upp Jessica med kids. Mysigt att ses och snacka en stund, och jag fick en härlig dos med bebismys.

 

Linbanan var poppis.

På kvällen vankades det skoldisco, och Isac ville gärna ha med sin mamma. Han var så stolt när han fick betala inträdet med en tvåhundring (känns fortfarande som en Monopolpeng!). Väl inne fick han ett par tjugor att handla godis och dricka för. När han köpte en dricka till sig själv köpte han även en till mig, blev helt varm i hjärtat av omtanken. Jag tror att discot anordnades av en skolklass på Isacs skola, med äldre barn, troligen till förmån för en klassresa eller något liknande. Bra sätt att dra in pengar på 🙂

 

Chips ville Isac köpa också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge