Uncategorized

Middag på Tranquilo

Igår var jag på ett himla bra bloggevent. Jag var inbjuden som gäst, men också där i egenskap av mingelfotograf. Berättar mer om eventet i ett helt eget inlägg, för det förtjänar det här eventet med råge!

Ett par timmar efter eventet möttes åtta av oss upp på Tranquilo för middag och drinkar. För det första: Vilka grymma tjejer. Skinn på näsan, smarta och drivna! Inspirerande sällskap. För det andra: Vilken grym mat. Riktigt god. Jag har aldrig ätit på Tranquilo innan, bara druckit drinkar. Vi hade riktigt mysigt och trevligt. Klockan bara sprang iväg, och vips var hon 23:20. Då kände jag att jag var tvungen att bryta upp. Det tog emot, men det tar ändå en stund att ta sig hem till mig kollektivt. 

Var helt slut i rutan när jag kom hem, och somnade bara jag lade huvudet på kudden i princip. När Isac kom och väckte mig sex imorse var jag helt övertygad om att det var mitt i natten, och tyckte att han skulle gå och lägga sig igen. Men det var visst morgon! Jag lyckades dock få honom att gå och lägga sig och vila igen. Åtta kändes mer okej att gå upp!

 

Jag åt flapstek med sötpotatisfries.

Istället för eferrätt blev det en klassisk drink efter maten – Mojito!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge