Isac Personlig utveckling

Running Lights – mitt första lopp

Första men absolut inte sista gången

I lördags gick Running Lights av stapeln. Förra året sprang både maken och Isac, 10 km respektive ungdomsloppet. I år sprang vi alla tre. Maken sprang 10 km igen, jag och Isac sprang 5 km. Vädret var lite sisådär kan man säga, med både regn- och hagelskurar, samt rejäl blåst emellanåt. Men inte stoppade det oss! Det var väldigt roligt, jag fick mersmak och vill utan tvekan springa fler lopp nästa år. 

Jag är dessutom väldigt nöjd med min prestation. Jag hade egentligen lovat mig själv att ta det lite lugnt i början, men det gick i stort sett inte. Jag drogs med av stämningen och körde bara på. Jag snittade strax över 6 min/km, och det är andra snabbaste som jag sprungit någonsin. Nu vet jag att jag kan pinna på när det gäller, och är lite sugen på att förbättra min löptid generellt. Alltid roligt med ett mål.

 

Min allra första medalj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *