Oliver

Bra magkänsla, shoppingtur och två läskiga pumpor

Besök på nya skolan

Om lite mer än två veckor byter Oliver skola. Då har vi nämligen flyttat härifrån (!). Pirrigt för Oliver, såklart. Jag tog därför kontakt med Olivers blivande klasslärare och frågade om vi fick komma och hälsa på. Det fick vi givetvis, så igår åkte vi dit, jag och Oliver. Det gick jättebra! Alla i klassen hade gjort små vimplar där det stod ”Välkommen Oliver”, och sen gick de laget runt och sa sina namn. De frågade också Oliver om han spelade Fortnite, och blev glada när han svarade ja. Härligt att de har ett gemensamt intresse, det känns som det kommer gå snabbt för Oliver att komma in i klassen. Jag passade också på att ställa lite frågor om hur det funkar att åka buss till och från skolan, och det fanns ett bra system kring det. Nu när vi ska ut på landet blir det buss till och från skolan. Vi fick båda en bra magkänsla, hoppas den stämmer!

 

Shoppingtur i Vara och pumpakarvande

Tidigt imorse åkte jag och Oliver iväg igen, till Vara och morfar. Det blev shopping på Fagerbergs, som för övrigt fyller 70 år i år. Oliver blev jätteglad för de bjöd på popcorn och saft. Oliver fick snygga byxor av morfar, som även han köpte såväl tröja som handskar. Vi köpte med oss fika hem till morfar också. 

När vi kom hem gjorde vi ett jätteryck hemma. Jag tömde en hel dynbox med leksaker, slängde nog hälften. Skönt. Vi fortsatte dessutom packa. Jag och Oliver karvade även ut pumporna som jag köpt. De blev supersnygga tyckte vi. Nu är huset lite lätt Halloween-pyntat också. Vi orkar inte riktigt slå på stora trumman i år, när det är ett smärre kaos hemma. Men lite kunde vi inte låta bli att pynta. Sista Halloween-firandet i det här huset.

 

Utsikten från parkeringen vid Olivers nya skola. Lantligt va? Två ståtliga pumpor oc

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *