Isac

Rise and shine?

Man kan lätt säga att jag är rätt mör i huvudet nu. Kvart över fyra imorse vaknade jag av att Isac stod upp i sängen och babblade. Stackaren hade lyckats få lite kiss utanför blöjan så det var bara att byta den och efter det var han pigg som en lärka. Av ren reflex är det fortfarande jag som studsar upp när Isac vaknar om nätterna, jag är dessutom mer lättväckt än vad Mikael är.

Isac ville såklart inte somna om efter det tidiga uppvaknandet, och efter vad som kändes som en hel evighet med skrik och gap så fick jag nog och sa till Mikael att det nog vore bäst om Isac fick vara vaken. Eftersom jag inte kunde somna om i oväsendet var det bara att gå upp och fixa frukost. Isac fick hänga med mig och satt och babblade gott medan jag sörplade i mig lite kaffe och åt en macka eller två.
Idag har jag arbetat och lagom till att jag slutade kom Isac och Mikael upp på kontoret. Vi gav Isac lite mat och åkte sedan hemåt med ett stopp på Ica. Isac fick åka kundvagn för andra gången och som han gillade det! Han charmade både den ena och den andra och hade massor att spana in.

Fick ryckt upp min iPhone ur väskan och knäppte en bild på världens sötaste lille Isac.

Också taget med min iPhone. Söting!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge