Uncategorized

Glad midsommar lite i efterskott

Jag kan inte minnas när jag senast var såhär mätt. Vi inledde med att äta lunch med sill, lax och köttbullar, tätt följt av kaffe och min och Mikaels superba morotskaka. Sedan åkte vi vidare till nästa festlighet med sill och kallskuret, grillat och slutligen jordgubbar med glass. Mat, mat och lite mer mat. Vi har haft en jättetrevlig dag allihopa och jag känner att jag kommer att somna gott om en timme eller två.

Enda smolket i bägaren, om man nu ska klaga på något, är mina förbenade luftrör som envisas med att bråka med mig. Jag har haft min luftvägsinfektion i lite drygt en och en halv vecka nu, värst är det på morgonen och kvällen. Jag har ju drabbats av en jobbig rethosta i kombination med halsont. Mikaels moster och morbror har två hundar, och jag är ju som bekant allergisk mot hundar. Något som mina redan sargade luftrör inte alls tycker om. Det insåg jag efter ett tag efter att ha funderat över varför det plötsligt blev så irriterat, hostigt och jobbigt att andas. Självklart hade både jag och Mikael glömt våra bricanyl. Men jag tog två doser när jag kom hem och det känns bra. Bortsett från en lätt darrning i händerna. Men det är en vanlig biverkning så det är okej.
Vet ni vad förresten? Jag håller på att spara ihop till en ny systemkamera. Jag längtar efter att kunna köpa en!

3 Comments

  1. Fick bricanyl i tablettform när jag väntade Märta och det var läskiga biverkningar. De där darrningarna och fyllekänslan var inge rolig alls, speciellt inte när man kände sig bakis dagen efter utan det roliga. haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge