Uncategorized

Rent hem och tankar om framtiden

Mycket bra söndag. Jag var lite raslös i morse och gick lös med både trasa, dammvippa och dammsugare. Bland annat fick våra skåpsluckor sig en rengöring. När Isac sov tog jag en rask promenad i vackra villaområden.

Annat som hunnits med är promenad till Ica, lek på gården, planering av semestern och matlagning. Jag gjorde en god potatisgratäng med mycket grädde och vitlök. Precis som det ska vara enligt mig. Till det serverades fläskfilé. Isac fick korv till sin gratäng, han är inte så förtjust i kött. Han fullständigt vräkte i sig av maten vilket alltid är lika kul.

Vi har suttit och pratat lite om vad vi vill göra hemma under året. Vårt datarum ska bli Isacs rum. Min dator ska troligtvis stå i sovrummet och Mikaels i vår klädkammare. Men för att vi ändå ska få plats med saker där inne ska vi göra om lite så att det blir mer funktionellt. Eventuellt lägger vi nytt golv i köket också.  Nästa år blir det nog ett byte av vitvaror i köket, åtminstone kylen. Om det blir bra med pengar tillbaka på skatten nästa år ska vi också satsa på att byta ut toastolen och handfatet i lilla badrummet. Det är verkligen välbehövligt. Eventuellt väntar vi lite med det. Det beror lite på hur länge vi tänkt bo här.

2 Comments

  1. Jag förstår att priserna är lite annorlunda borta hos er, men jag kan lova er att ni inte kommer ångra er. Det är en sån lyx att ha sitt eget hus och bara gå ut när man känner för det utan att behöva gå någonstans. Bara vara…. Det är bland det bästa vi gjort iaf. Kramen

  2. Mysigt med ett eget rum för Isac! Kommer säkert bli jättebra. Snart får jag också inreda barnrum, men jag har redan småbörjat genom att planera hur det ska se ut 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge