Uncategorized

En sisådär sju ungar till

Ungefär 100 år senare än alla andra har jag fastnat för Familjen annorlunda. Eftersom vi har Telia Digital-tv kan jag sträcktitta på serien. Imorse körde jag tre avsnitt på raken. Jag och Mikael skojade om att vi skulle sätta fart nu och satsa på en sisådär sju ungar till, så kan Mikael få vårdnadsbidrag och vara hemmapappa sen!

Skämt åsido, så många barn vill inte jag ha. Men en stor eloge till de som orkar! Det är ett himla slit. Men samtidigt verkar de ha det väldigt mysigt mest hela tiden. De åker runt i stora minibussar och har en god gemenskap.

Jag vill ha två eller tre barn. Det räcker för mig.

Hur många vill du ha?

8 Comments

 1. Det är klart att du får fortsätta att läsa bloggen! Väntar några dagar innan jag låser den. Jag förstår dina tankar, jag har också velat länge. Men tycker att det är lite läskigt att skriva och lägga ut foton på internet som vem som helst kan läsa/se.

  Jag har själv 6 syskon och just därför vill jag bara ha 2 barn, haha! Det är väldigt speciellt med stor familj och har man många syskon själv så tror jag att det är rätt vanligt att man vill ha minde antal kids! 😉

 2. Hehe, ja det är nog bara en väldigt liten del som man får se. Tänk vad jobbigt det är med en ibland, hur ska det då inte vara med 10?! Nej det är inget för oss heller, känns som att dom stora får ta mkt ansvar tidigt och hur hinner man med alla ungar? Hur hinner dom ge varje barn det dom behöver? Det fattar jag inte. Men det är kul att se på ändå! En familj som är med är ju här ifrån stan;)

  Ang shakesen, så ja – det funkar såklart inte för alla. men det beror ju lite på hur man gör och hur man lägger upp det också. Många dricker ju shakes, går ner några kilon och sen börjar äta massa onyttigt igen och inte rör på sig. Inte konstigt att dom går upp allting igen då. För mig funkar det och jag tycker det är skönt med en kickstart! Men det är ju inget man håller på med någon längre tid, utan sen är det tallriksmodellen och träning som gäller i fortsättningen 😉

 3. Skulle jag få önska så önskar vi en bebis till, sen är det bra =) Men man ska väl aldrig säga aldrig, men jag känner att två stycken då hinner vi med allt vad det kan bli senare med träningar, matcher m.m. Kram

 4. All kredd i världen till dessa familjer!
  Helt otroligt att de orkar o hinner med!Hoppas bara var o ett av barnen får så mycket uppmärksamhet som de förtjänar/behöver.

  om vi får bestämma så hade vi nog gärna velat ha ett syskon till Victor.Men mest för hans skull tror jag. ; )Är så himla lycklig över att vi fick Victor.Så blir det syskon så är det bara att tacka o ta emot.KRAM på dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge