Uncategorized

Regnet det bara öser ner….

Nej, nu får det vara slut med denna seghet från min sida. De två senaste dagarna har jag varken har lust eller ork att göra någonting. Som jag skrev igår så har jag känt mig lite deppig och den känslan har förföljt mig även idag. Men nu bestämde jag mig för att skärpa till mig! Jag kanske inte kan göra något åt mina känslor men jag kan försöka hitta på lite roliga saker. Idag har jag inte ens varit utanför dörren.

Imorgon och på torsdag har vi saker inplanerade och det ser jag fram emot. Just nu klurar jag även på om vi ska ta och göra om lite hemma. Men det är en hel massa frågor att ta ställning till först. Var ska vi ställa våra datorer? Var ska jag göra av mina böcker? Och så vidare…. Jag återkommer om detta.

Häromdagen fick vi oss en rolig syn. Isac har kommit på hur man genom att sätta pekfingret mot knappen sätter på och stänger av ljudsystemet.

Unge herrn och det lilla pekfingret.

5 Comments

 1. Hehe vad smart att han lärt sig hur knappen funkar 🙂 Aaron nöjer sig med att vrida upp ljudet på max så man får sig en liten hjärtattack..

 2. vi har varit inne i 2 dagar, så du är inte ensam:) man har sådana dagar ibland, när man verkligen inte orkar göra något alls. inte ens gå utanför dörren.

 3. Det är så gulligt när dom kommer på dom där smågrejerna som gör att det händer nåt 😉 Hoppas du blir lite gladare snart. Jag har inte gjort många knop idag heller. Hämta lilleman vid 12 på dagis, annars har vi också varit inne, men man blåser ju bort annars =P Kramen

 4. Ja, visst är det töntigt med “tjej och killfärger”! Jag sätter på lillen det som är skönt och fint, oavsett färg. Jag var väldigt nära att starta en diskussion med mamman i fråga men det vart precis våran tur då… Annars hade hon fått höra! ;-D

 5. ha ha ha finns ingen hejd på vad goingarna kan hitta på!
  här är det oxå bara regn o blåst dagarna i änd…SÅ trist!

  TACK för dina fantastiskt fina ord!blev verkligen jätteglad!så kul om man kan roa ibland.
  stor kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge