Uncategorized

Det tar sig…

…sa pyromanen! Jodå. Humöret är väsentligt mycket bättre, och det händer bra saker. Nu ska man inte ta ut allt för mycket i förskott, men ett samtal som jag fick idag är ett steg i rätt riktning. Jag lovar att jag ska berätta om detta så snart jag kan.

Jag har en son som vägrar ta sin eftermiddagsvila, och jag tänker inte tvinga honom. Men jag fasar för att det kan bli rätt mycket gnäll här hemma framåt kvällen. Vi har varit med Å&M på pysselstund i församlingshemmet idag och det var full rulle. Fast så värst mycket pyssel var det inte. De flesta barnen var för små för det. Vi lekte med duplo och pussel. Och sen ville Isac som vanligt gå, gå och gå. En annan mamma sa att hon trodde att han skulle gå när som helst. Jo tack, gärna. Min rygg hade blivit glad då.

3 Comments

 1. Vi har ju fått förskoleplats till 1/12, ville inte att lillen ska börja för tidigt. 1 år känns så litet.
  Så jag vill såklart börja jobba så snart som möjligt efter det! =)
  Jag söker typ ALLT som jag kan söka, de få jobben som finns ute…
  Vill inte gå arbetssökande i vinter! 🙁

 2. Va härligt att det känns bättre idag:)

  svårt detta med sovandet om dagarna ibland tycker jag. I bland sover Moa 20 min på en hel dag, typ 12 timmar alltså. Pigg och vill inte sova. men andra dagar kan hon sova både frukost och middag istället. Tokigt! 🙂

 3. Det var väldigt fräscht och även om det var något större än vårt nuvarande kändes det mindre eftersom att vi har sådan öppen planlösning. Vi var inte med på någon budgivning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *