Uncategorized

Regn blev till solsken

Eftersom regnet stod som spön i backen bestämde sig jag och Kerstin oss för att ändra våra planer om att ses i stan och fika på trädgårdsföreningen. Hon frågade istället om jag ville komma hem till dem, så jag hoppade in i bilen och åkte iväg.

Väl ute på Hisingen där familjen bor åt p-automaten upp mina pengar utan att ge mig någon lapp. En gubbe med rolator som gick förbi mig log, pekade på magen och sa att det låg en pojke i magen. Mycket intressant ska man vara med om!
Efter en mysig fika begav vi oss ut för att leka och fota. Alexander plaskade i vattenpölar, lekte i sandlådan, åkte rutschkana och gick runt och utforskade lite allt möjligt. Han är allt bra gullig!

Lille charmören.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge