Isac

Rastlös och orkeslös

Kände mig så otroligt rastlös imorse när jag vaknade, samtidigt som jag var helt orkeslös. Den ekvationen går inte riktigt ihop, eller hur? Mikael säger att jag inte kan ha semester, att jag inte kan gå runt hemma och bara vara. Det stämmer nog dessvärre väldigt bra. Jag får lite panik över allt jag vill få gjort, men där olika omständigheter bromsar mig. 
Isac frågade mig stup i kvarten vad vi skulle göra under dagen, så vi satte oss på pendeln till Alingsås bara för att hitta på något kul. Vi gick i ett par butiker, åt varsin glass, och åkte hem igen. Precis lagom. Inne i leksaksaffären blev Isac eld och lågor och tyckte att jag skulle köpa både det ena och det andra åt honom. Jag svarade att han fick önska sig det när han fyller år, och då gick han runt och pekade på allt han ville ha när han fyller år istället! Gullunge. Han fastnade för de flesta sakerna på “hemavdelningen”, som exempelvis en låtsas-vattenkokare, men även för en del saker på “verktygsavdelningen”. 
Den vill jag ha när jag fyller år!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge