Uncategorized

Mercoledì

Idag kan jag inte säga att jag varit rastlös en sekund! En dag helt i min smak. Det har varit full rulle från morgon till kväll, så jag gissar att jag somnar utan problem om en stund.

Imorse tog jag barnen med mig i bilen och åkte till Louise med barn. Vädret var jättefint, så vi satt ute i gassande solsken en bra stund efter fikan, som vi tog inne. Isac och Alvin hjälpte till med att vattna i trädgården, en uppgift de tog på största allvar. Så söta! När jag körde in på vår gata började det regna…

Min älskade son med vattenkannan i högsta hugg. 
Vädret tog sig dock, för på eftermiddagen när vi mötte upp delar av La Famiglia på Ica så sken solen igen. Vi åkte sedan hem till oss, inväntade fler medlemmar, och började göra pizza tillsammans. Det blev väldigt lyckat! För jäkla goda pizzor helt enkelt. Vi hade köpt massvis med fina ingredienser, bland annat Milano salami, parmaskinka, squash, soltorkad tomat, champinjoner. mozzarellaost och oliver. Till efterrätt hade min fina man fixat saffranssmaksatt panna cotta. Det blev som sig bör italienskt tema idag, vi öppnade även upp en flaska fragolino som vi köpte när vi var i Italien sist. Jag är fortfarande så mätt att det känns som om att magen ska sprängas!
Här ser man ett visst kaos i köket, Ellas strumpor och mitt vinglas!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge