Uncategorized

Rask promenad och bebisgos

Man kan verkligen säga att jag tar min stegtävling på allvar. Så seriös är jag att jag faktiskt begav mig ut trots att snön föll förut. Det blev en rask promenad på ungefär 40 minuter. Annars har det inte blivit mycket motion denna långa långfredag. Den här dagen har känts som en hel evighet.

Tidigt på eftermiddagen idag åkte jag hem till Liselotte, Damien och lilla Liam. Så söt och blott två veckor gammal. Man glömmer hur liten en bebis är! Jag fick äran att hålla honom en stund. Vi skojade om att Isac kommer att lära Liam massvis med bus om ett år eller så. Det var tur att snön började falla senare på eftermiddagen, annars hade jag inte kommit iväg. Vi har nämligen sommardäck på bilen.

Favorit i repris. Isac några dagar efter att han kom till världen. 

One comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge