Isac

Glad påsk!

Så himla gulligt! Isac hade påskpysslat idag på förskolan. Han hade målat ett påskägg, ett som personalen klippt från ett mall på ett papper, samt gjort en påskkyckling med ögon, näbb och fötter. Stommen är i trolldeg eller någon slags lera. Jag blev helt rörd när jag såg vad han pysslat med. När Isac blir större ska jag köpa hem påskris som vi ska klä med fjädrar och små prydnadsägg. Det gjorde alltid vi när vi var små och det är en mysig tradition.

En påskkyckling från 2010.

Det ska bli skönt med fyra dagars ledighet. Riktigt skönt. Jag har köpt godis och lite små leksaker som jag ska lägga i två påskägg. Ett till Isac och ett till Mikael. Jag har också köpt några presenter till en liten kille som jag ska träffa i påskhelgen. Han är bara några veckor gammal. 
Glad påsk på er alla!

One comment

  1. Vad kul att dom ens har påskpysslat, det hade dom inte gjort på Moas dagis. Blir väl mer nästa år hoppas jag;) Skönt med långledig.

    Glad påsk!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge