Foto och Grafisk design

Pustar ut efter en intensiv vecka

Lite trött efter en intensiv vecka

Ja, idag är jag lite trött. Lite lätt mör i kroppen kan man säga. Har varit en intensiv vecka. Visserligen älskar jag fart och fläkt, och när det händer mycket. Men de senaste åren har jag förstått vikten av återhämtning också. Min kropp, och framförallt knopp, måste orka. Det paradoxala i detta är att jag blir väldigt rastlös av att ha en dag hemma. Men idag får det bli vila varvat med hemmafix. 

 

Nu blommar pionerna här! Några har slagit ut, några slår ut vilken dag som helst. Känns ofattbart att det redan är 18e juni.

 

Min vecka

 

Måndag: Tidigt i måndags flög jag till Stockholm över dagen. Dag tre i min coachutbildning för ledare. Jag var helt slut i rutan när jag satte mig på flyget tillbaka. Det tar på krafterna att lära sig nya saker. 

Tisdag: Jobb hemma igen.  Möte större delen av dagen.

Onsdag: Späckad dag på jobbet.

Torsdag: Se onsdagens tema. 

Fredag: Skolavslutning för Isac. Hans allra första. Regnet stod som spön i backen. Tårarna brände bakom ögonlocken hela tiden, jag kunde med nöd och näppe sjunga med i allsångerna utan att börja gråta. När jag skulle krama Isacs fröken hejdå kom tårarna. Så glad och tacksam för att hon blev Isacs allra första lärare. Bättre kan man inte hitta. 

Lördag: Resa till Danmark med Stena Line

Idag: Planen är att komma i kapp  i hemmet. Det ryktas om fint väder, även om det inte ser ut så just nu. En picknick i trädgården känns som bra avkoppling. Även trädgården behöver sig lite omhändertagande. Ogräs behöver till exempel rensas. Det är en rätt krävande och tung syssla, så jag får se om jag tar mig an den idag.

 

 

Även liljorna har slagit ut. Oliver var så söt i morse vid frukosten. Helt plötsligt ställde han sig upp och utbrast; Titta mamma! Jag upp, i tron om att där stod ett rådjur. Men det var bara de “fina orange blommorna” han fick syn på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge