Uncategorized

Puffärmen regerar!

Jag har ont i min stackars lilla kropp. Vet inte vad det beror på, känns som ett mellanting mellan ledvärk, träningsvärk och vätskebrist. Bälgar vatten som aldrig förr just nu, så vi får se vad det är… Tycker inte det borde ha med vätskebrist att göra då jag dricker ganska mycket vatten under dagen, men vem vet.

Lämnade jobbet runt två för att åka till stadsbiblioteket och undersöka annonser i fitnessmagasin. Där visade det sig att hela årets alla exemplar var utlånade. Lite irriterande. Gick på stan en sväng och köpte en underbart snygg grön Fred Perry piké, med puffärmar. Hade lite beslutsångest, det fanns flera fina varianter att välja mellan. Valet föll som sagt på ”puffärmen”. Sedan hem och in på det ”lokala” biblioteket. Men där gick jag verkligen bet! Stället har inte ens några fitnessmagasin. Jag har alltså slösat bort två timmar på ingenting. Jag får ta igen dem på min fritid så det dåliga samvetet inte äter upp mig! Men det var knappast någon idé att åka tillbaka för en halvtimme.

Drömde om Andreas inatt igen. Även denna gång var han magsjuk och kräktes, och jag var livrädd för att bli smittad. Vad kan det betyda? Inte första gången jag drömmer det som sagt. Saknar honom något enormt just nu. Det är många saker som påminner om honom ute på stan, och jag är ledsen för att han inte är en del av mitt liv. Finns personer jag vill att han skulle ha träffat, saker jag skulle vilja göra med honom. Men jag står helt maktlös, bortom all påverkan.

Jag är trött. En del av mig vill bara sitta här och glo, men en annan vill ut och vara social. Fotboll ikväll, och jag ska få en massa kramar och pussar! Igår var jag på risigt humör, men det ändrades när jag kom till Sommarklubben. Puss och kram till dig som fick mig på det humöret, du vet vem du är! Fick det efterlängtade kortet igår, orange var det, riktigt fult! Men förhoppningsvis ska det ge mig lite rabatter!

One comment

  1. Hallå!

    Titta vart man kan hitta när man besöker Linas blogg =)

    Tess här, Mikaels Tess, jaja, antar att du vet vem jag är iallafall 😉

    Hoppas ni repat er från den iskalla thrillern..haha Såg faktiskt en film ikväll som också hade Scarlett Johanson i huvudrollen, men denna var betydligt mkt bättre.. A love song for Bobby Long. Grymt bra! John Travolta har den andra huvudrollen.

    Hoppas att allt har börjat bra på praktiken! Vi ses nog snart igen =) // Tess

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *