Uncategorized

Jordgubbar

Lompan ska strax sätta sig på sin balkong och äta jordgubbar. Det är sommar och kväll, och det är vackert. Känner glädje. Trots pengaångest och annat.

Fikat med Anna i Vasastan. Det var roligt. Hade ju inte setts på ett tag. Vi släckte förresten en liten brand på vägen till caféet (nej jag skämtar inte). När vi hade kommit en bit upp från Brunnsparken mot Valand, precis vid allén, kände jag en bekant doft, brandrök. Har typ utvecklat superkänslighet gällande sån rök! Sen såg vi att det rök ur rabatten. När vi gick fram och kollade såg vi att det glödde i rabatten. Vad sjutton skulle vi göra? Ingen av oss hade något vatten med oss. Då kom jag på den briljanta idén att stampa på glöden, och det hjälpte! Antagligen någon idiot som rökt och slängt fimpen i rabatten. Det är ju snustorrt ute nu, fattar eld hur lätt som helst. Det värsta med den här historian är att ingen svensk har civilkurage nog att göra något. Eller så är alla så egocentriska. Massor med folk kollade och reagerade men ingen gjorde något…. Tur att sådana som Anna och jag finns. Jag kanske kommer till himlen ändå…..!

Sedan, på väg hem, hamnade jag på samma spårvagn som pappa, så jag fick lite mat, omelett med bröd och korv, mums för en hungrig Lompan!

kärlek

One comment

  1. Hallå där! Kul att du uppskattar den! Alltid kul att höra sådant! Visste inte att du bloggade, men jag skall lägga till dig till mina länkar så att jag hålls uppdaterad. Just nu är jag som sagt på semester och spenderar inte så mycket tid framför datorn, men jag skall skriva så fort jag kommer tillbaka! Vi får se till att styra upp någon form av fest när jag kommer tillbaka. Inte för just den skull (att jag kommer tillbaka) 😉 Ha det så gött så hörs och ses vi! Hälsa killen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *