Isac

Prisa kaffet!

Inatt sov jag aldrig mer än två timmar på raken. Det var en hungrig lilleman, bajs i blöjan, en hungrig lilleman, och så vidare. Imorse prisade jag min kaffeburk, och sen lade jag mig för att sova en liten förmiddagslur. Runt tolv kom nämligen AnnSofie hit med sin dotter, och det var dags för andra barnvagnsturen. Isac somnade som en stock när jag lade ner honom i vagnen.

Jag måste betona hur skönt det är att kunna promenera obehindrat igen. Ingen mage som gör mig långsam, ingen värk i fogar, rygg eller fötter. Av stygnen känner jag i stort sett ingenting.
AnnSofie hade mig sig en present till Isac, ett par byxor med matchande tröja och sockar. Han är så bortskämd Isac. I förrgår hade han på sig sina fina röda kläder med spöket Laban på, en present från farmor och farfar. Idag har han på sig sin fina body från Esprit prydd med elgitarrer, en present från mormor och morfar. Han har också fått en hel del andra fina kläder från sina snälla släktingar, och även från mammas snälla vänner. Lucky him!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge