Isac

Min hungrige lille son

Idag är det onsdag, vilket innebär att vi ikväll har haft vår prins hos oss i två veckor. Två veckor! Nu ligger han och sussar sött i sin säng. Men jag har en känsla av att han vaknar snart och vill ha mat. Min hungrige lille son.

Vad händer annars? Jag antar att ni kan gissa. Amning, blöjbyten och att sova upptar en stor del av dygnet. Sedan får man inte glömma av att äta själv heller. I eftermiddag ska vi ta en lång promenad. Om jag inte redan har berättat det så kom jag på nioende plats i en sommartävling på jobbet, vilket berättigade mig ett rikspresentkort till ett värde av 1500 riksdaler. Inte illa när man haft semester, varit sjukskriven och fött barn under sommarmånaderna. Jag tror att jag ska köpa mig ett par snygga MC-boots.
Apropå MC, i måndags gjorde vi det som Mikael längtat efter ända sedan i våras då han tog sitt MC-kort. Han fick ta med mig på en tur på Hondan. Det blev en kort tur, då jag inte klarade av att vara ifrån Isac en längre stund. Det var en uppfriskande tur, jag gillar verkligen att åka motorcykel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge