Uncategorized

Pinsamt i bloggvärlden

Usch, jag tycker att det är pinsamt med bloggare som kommenterar andras bloggar enbart för att locka besökare till den egna bloggen, till exempel genom att skriva; ”Spana gärna in min blogg”, eller ”Ha en bra dag!”. Detta gäller i synnerhet de som bloggar på Metrobloggen och får betalt per sidvisning.

Klart som fan man vill att folk ska besöka ens blogg, men varför inte vara lite smidig när man kommenterar?! Uttrycker du dig schysst, och bekräftar bloggen du läser, kommer personen förmodligen att klicka sig in på bloggen och se vad du är för någon! Jag är lyckligtvis förskonad från sådant eftersom jag inte bloggar på varken Metrobloggen eller blogg.se, men jag ser ju dagligen detta fenomen. Pinsamt!

2 Comments

  1. Ja, men värre är dem som ”försöker” vara smidiga. Kommer ihag en gang att jag bloggade om hur kasst väder det var ute. Sa far jag en kommentar typ ”Hej, hur är vädret hos dig? Titta gärna in pa min blogg och kommentera”.
    Halla liksom, snacka om att bara spamma ut en massa kommentarer, suck.

    /Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *