Uncategorized

Pest och pina

Dagens status på FB.

Idag känner jag mig sänkt. Mikael ringde på väg till jobbet och sa att det var illa däran med bilen. Den befinner sig nu på en verkstad, och jag håller tummarna för att det inte blir en alltför kostsam historia. Känner för att lägga mig ner och gråta, alternativt gå i ide ett slag. Tycker det får räcka med trista händelser nu. Känner mig lite halvt panikslagen dock, och undrar vad som kommer härnäst?

Natten var mindre bra dessutom. Mikael var iväg på sen bio, så jag var själv med barnen. Halv tolv vaknade Isac, och vi somnade inte om förrän långt senare. Han var helt ursinnig över en rad olika saker. Självklart vaknade Oliver av allt detta ståhej, och växlade mellan att vilja leka och skrika.

Jag köpte med mig grädde hem, och ska terapi-baka lite julgodis tänkte jag. Socker och koffein får rädda min dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *