Foto och Grafisk design Social media Lift

Påskafton – mat, godis och påminnelse om bloggevent

IMG_1668_bloggägg

Ett litet ägg i mitt påskris.

 

Kikar in här och vill önska Glad påsk såhär denna Påskafton. Kan tänka mig att mat och godis kommer att ha en central roll idag! Gott! Jag tror förresten att min kropp försöker säga åt mig att jag ska ta det lite lugnare, för igår lade jag mig för att vila på eftermiddagen, somnade, och sov nästan i tre timmar. Helt galet! Och när kvällen kom kände jag mig ändå lika trött som jag brukar. Det kan även vara fråga om pollenallergi, som jag börjat känna av.

Jag vill även passa på att påminna om vårt bloggevent på Scandic rubinen senare i vår. Imorgon är sista dagen att ansöka! Här läser du mer om eventet samt hur du ansöker.

4 Comments

  1. Glad Påsk till dig och din familj! Sköt om dig, den vilan/sömnen behövde du. Ibland är det som om kroppen klart och tydligt säger ifrån vad den behöver, förra veckan när jag var gräsänka ( mannen var på jobbresa) var det så, gick och lade mig för att vila innan jag skulle fixa middag till barnen och resulterade i nästan 1 timmes sömn, men ack så välbehövligt!
    Kramar!

  2. Glad Påsk! Spännande med eventet, då publiceras kanske avslöjandet i veckan?
    Här blir det påsklunch idag, då vi hade fullt upp igår;)

    Svar: Mailet är besvarat, välkommen;) Kul att du vill vara med 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *