Isac Oliver Reima testpatrull Samarbete

Barnen testar – Reima testpatrull

Nu ska jag berätta något roligt! Jag och barnen har fått hem nya kläder från Reima, som vi ska testa! Riktigt fina kläder, perfekt nu när våren är här. Vi är väldigt glada över att få vara med i Reimas testpatrull igen. Barnen kommer att testa sina fina kläder till max, både hemma och på förskolan.

Isac kommer att testa en softshell-jacka, ett par överdragsbyxor och en keps i jerseymaterial. Oliver kommer att testa en skaljacka, ett par överdragsbyxor och en bomullsmössa.

 

IMG_1696_reima

Isacs jacka är lång i ärmarna, men det ska vi justera bättre till nästa gång. 

 

Isacs spontana reaktion var att han tyckte om färgerna! Han kunde också ta på sig sina kläder helt på egen hand, vilket han var mäkta stolt över. Det är viktigt förstås, eftersom han fyller sex i år och behöver träna på att kunna ta på sig alla sina kläder själv. Framför allt när han börjar i förskoleklass till hösten. Även Oliver fick på sig sina kläder själv, men han behövde hjälp med att knäppa sin jacka. Båda dragkedjorna gick lätt att dra upp. Färgerna föll även mig i smaken, jag gillar starka och klara färger, och framförallt turkost. Olivers jacka är en riktig färgbomb, som är lätt att matcha.

Jackornas luvor går att ta av om man skulle vilja, och kläderna går att tvätta i 40 grader.

 

collage2_reima

Isac kommer inte att frysa i sin jacka, den går långt upp i halsen. Samma med Olivers. Isacs keps är ganska stor, men den ser större ut än vad den är. Isac ville gärna dra ner kepsen lite över sina öron.

collage_reima

Fina och smarta detaljer.

 

Det jag framförallt gillar med Reimas kläder är att de är så praktiska, och välgjorda. Reflexerna är strategiskt utplacerade, och det finns en tanke med allt. Jag upplever att kläderna är stora i storlekarna, men det går att justera både ärmslut och nederkant på byxorna. Barnen kunde röra sig obehindrat i kläderna, de känns smidiga. Isac tyckte att jackan kändes mjuk, och han frös inte i den.

 

Kläderna finns här:

Isacs byxor och Isacs jacka. Isacs keps.

Olivers jacka och Olivers byxor. Olivers mössa.

 

Testpatrol_logo

2 Comments

  1. Helt grymt fina kläder, vi är också med. Lex skall få testa sina imorgon ?? så kul och vi har varit så nöjda innan så det tror och hoppas jag vi blir nu med

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *