Uncategorized

Partykväll

Vad roligt det var igår! Det var en nästintill perfekt kväll. Perfekt fylla, perfekt musik, perfekta kläder. Jag hamnade till och med i extas vid ett tillfälle, nämligen då DJ:n spelade min favoritlåt med Armin Van Buuren. Sensation White here I come!

Träffade både Lorenzo och Andreas i vimlet, två kollegor, och deras polare. Jag känner mig inte heller ett dugg bakis idag, vilket är mycket konstigt med tanke på mängden alkohol. Men så drack jag ju nästan uteslutande vodka igår, vilket brukar fungera bäst på mig. Öl, och vin däremot… Oj, oj, oj.

Vilket lustigt folk man träffar på ute på nattklubbar. En hel del sliskisar, och en hel del udda typer. Man upphör aldrig att förvånas.

Och Lorenzos kompis var väldigt rolig igår, han såg direkt att jag är förlovad, för han greppade tag i min hand och snurrade ringen och utbrast, vänd mot Lorenzo, något i den här stilen; ”Vad fan, hon är ju förlovad!” Det brukar killar inte se i normalla fall.

En av många bilder på oss på dansgolvet.

Någon random kille som väldigt gärna ville vara med på bild med mig.

Haha, no comments.

Plutmunnen och någon annan min utan definition.

Nu blir det sushi för mig och Mikael. Därefter ska han på en sittning. Jag ska sitta hemma och mysa lite till innan jag ska bege mig in mot Chalmers och Gasquen för att möta upp honom och lite annat folk. Oh nostalgi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *